Avokado-cashew creme

1

Fantastisk lækker og blød avokado-cashew creme som egner sig godt til smørepålæg eller dip til dine grøntsagsstave. Denne opskrift kræver at du er ude i god tid, forstået på den måde at du skal udbløde cashewnødderne minimum 12 timer og helst et døgn for at de bliver cremede og lækre i konsistensen, når de blendes til creme.

Avokado-cashew creme

  • 400 g udblødte cashewnødder
  • Saft af og skal af en halv økologisk citron
  • 1 avokado
  • Salt og peber
  • Lidt vand

Cashewnødderne blendes i foodprocessoren sammen med avokado og citronsaft til en glat creme. Hvis massen ikke vil køre rundt i foodprocessoren tilsættes lidt vand. Massen køres i foodprocessoren indtil det er en helt glat creme. Smag til med salt og peber.

_EYE7366

 

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Pulp "brød" - Food Loonies

Leave A Reply