Blancherede grønne asparges

1

Når man bruger friske asparges, synes jeg det handler om at holde det meget simpelt for at smagen rigtig kommer til sin ret. Derfor har jeg bare valgt at blanchere – altså sænke dem meget hurtigt ned i kogende vand – så de stadig beholder deres sprødhed. Jeg gav dem 1 minut  i kogende vand, herefter fik de en god klat smør, lidt hakkede mandler og flagesalt drysset over. Bum. Det tog 5 minutter.

Blancherede grønne asparges

  • 1 bundt grønne asparges
  • 25 g smør
  • En lille håndfuld hakkede mandler
  • Flagesalt

Aftensmad_Asparges_01

Share.

About Author

Passioneret mad-nørd. Brænder for at lave mad fra bunden med gode råvarer, gerne økologisk. Læser kogebøger og kigger på Pinterest til godnat-læsning. Spiser fortrinsvis vegetarisk. Er ikke fanatisk på nogen områder, men mener det handler om at bruge tid på at lave mad der er sund og smager godt. Vil gerne slå et slag for at tage børnene med i køkkenet - det er den bedste måde at lære dem om råvarer på. Og mad man selv har været med til at lave smager bare bedre.

1 kommentar

  1. Pingback: Laks med ingefær

Leave A Reply