Blomkålssalat – a la kartoffelsalat

0

Jeg har altid elsket sommerversionen af kartoffelsalalt med nye kartofler, dild, olie-eddikedressing. Defor har jeg lavet en blomkålsversion og jeg synes selv den kommer tilforladeligt tæt på. Smager fantastisk og er glimrende tilbehør til en grillet bøf eller laks – og den duer også til morgenmad.

Blomkålssalat – a la kartoffelsalat

  • 1 blomkålshoved
  • 1 citron
  • 2 forårsløg
  • 10-15 cherrytomater
  • Dild
  • Persille
  • En god koldpresset olie – jeg brugte rapsolie
  • Salt og peber

Del blomkålet ud i buketter. Kog blomkålen til den er al dente.
Mens den koger laver du dressing af olie, hakket persille og dild samt citronsaft. Hvis du er vild med citronsmag så riv lidt af skallen i dressingen.
Hak foråsløgene fint og halver cherrytomaterne. Når blomkålen er kogt vendes den i dressingen mens den stadig er varm. Krydr med salt og peber.

Bon appetit.

Share.

About Author

Leave A Reply