Stegte bønner med springløg og tomat

0

Stegte bønner med springløg og tomat

Nogle gange skal det gå stærkt. 10 minutter er alt hvad der kræves for at lave dette mexicansk inspirerede måltid fyldt med proteiner. De 5 ingredienser der skal bruges, er som regel noget alle har stående i deres køkken: Hvidløg, chili, løg, tomat og kidney bønner. Til at krydre med brugte jeg noget røget paprika. Spidskommen, koriander ville også gøre sig godt i denne sammenhæng.

  •  1 fed hvidløg
  • 1 løg / frisk løg/ 2 spring løg
  • 1 chili
  • 2 tomater
  • 1 dåse kidney bønner
  • Røget paprika

Snit hvidløg, løg, chili og tomat. Svits løg og hvidløg i lidt kokosolie. Tilsæt bønner og paprika. Steg videre et par minutter og tilsæt tomaterne inden servering. Jeg servede med guacamole, hakkede valnødder og snittet springløg. En ret der holder dig mæt længe. Velbekomme!

Frokost_Kidneybønner-med-chili-og-løg

Frokost_Kidneybønner-med-chili-og-løg_05

Share.

About Author

Passioneret mad-nørd. Brænder for at lave mad fra bunden med gode råvarer, gerne økologisk. Læser kogebøger og kigger på Pinterest til godnat-læsning. Spiser fortrinsvis vegetarisk. Er ikke fanatisk på nogen områder, men mener det handler om at bruge tid på at lave mad der er sund og smager godt. Vil gerne slå et slag for at tage børnene med i køkkenet – det er den bedste måde at lære dem om råvarer på. Og mad man selv har været med til at lave smager bare bedre.

Leave A Reply