Brunch pandekager

0

Jeg har længe eksperimenteret med forskellige typer pandekager uden mel i, som mine børn vil sætte tænderne i… Med denne opskrift er det endelig lykkedes, så den bruger vi i mange forskellige afskygninger til vafler og pandekager med lidt forskellige justeringer.

Her får I søndagsbrunch versionen med en hurtig omgang hindbærsyltetøj til.

Brunch pandekager

  • 1 dåse butterbeans (tjek lige at der ikke er tilsat noget konserverende skrammel i “vandet”)
  • 5 æg
  • 1 banan
  • 2 tsk vaniliepulver
  • 2 spsk kokosolie
  • Smør eller kokosolie til at stege pandekagerne i
  • Evt 1 tsk kardemomme eller lidt reven citronskal i dejen

Alle ingredienser blendes til en ensartet masse.
Steg pandekagerne i smør eller kokosolie.

Lynhurtigt syltetøj

  • 2 medjool-dadler eller 4 almindelige
  • 1 sjat kogende vand
  • 5 del friske hindbær
  • 1 tsk vanilepulver/korn fra 1 vaniliestang

Hæld det kogende vand over dadlerne og lad det trække et par minutter.
Blend med en stavblender til en ensartet masse og blend derefter hindbærrene i. Tilsæt vaniliepulver eller korn fra en vaniliestang.

 

Share.

About Author

Leave A Reply