Fladbrød – gode til madpakken

0

Det her er de nemmeste og lækreste fladbrød, som er supernemme at lave. De er afprøvede på kollegaer og venner, der ikke normalt lever uden almindeligt brød og de er godkendte fra alle kanter.

Fladbrød – gode til madpakken

  • 100 g broccoli
  • 200 g blomkål
  • 100 gram gulerod
  • 100 gram revet parmesan (jeg bruger én lavet på fåremælk)
  • 1 håndfuld valnødder eller hasselnødder
  • 1 æg
  • 1 håndfuld friske krydderurter som persille, timian eller basilikum
  • Lidt frisk chili (kan udelades)
  • Lidt peber

Hvis du er meget glad for salte madvarer, kan du putte lidt salt i – men pas på med at salte for meget. Parmesanen tilfører for mig rigeligt salt til fladbrødene. Riv osten og gulerødderne fint. Bland alle de øvrige ingredienser i foodprocessoren og kør dem til en jævn “dej”.

Form kugler på størrelse med din hånd  (eller mindre hvis du vil have små brød) og læg dem på en bageplade. Tag et stykke bagepapir og læg over og tryk derefter med en anden bageplade kuglerne flade. På den måde bliver alle dine fladbrød samme tykkelse.  Fladbrødene skal være ca. 1/2 cm tykke.

Bagetiden er ca. 20-30 minutter ved 175 grader midt i ovnen alt efter hvor store du laver din fladbrød.

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply