Hjemmelavede æblechips

0

Æblechips! Hvorfor har jeg dog ikke lavet dem noget før? Ungerne elsker dem. De er temmelig dyre at købe, det er meget billigere at lave sine egne. Især fordi det lige nu er sæson for gode, danske æbler. Det eneste det kræver er æbler, kanel og en smule tålmodighed. Hvis du har alt for mange æbler liggende, som du ikke ved hvad du skal bruge til, så lav en ordentlig omgang æblechips.

Hjemmelavede æblechips

  • Æbler
  • Kanel

Tænd ovnen på 100 grader. Skyl æblerne og skær dem i tynde skiver på 2-3 milimeter, eventuelt på et mandolinjern.
Læg æbleskiverne på en bageplade. Drys med kanel.
Bag chipsene i ovnen i 2 1/2-3 timer, eller indtil de er sprøde.

Lad dem afkøle helt, før du gemmer dem i en lufttæt beholder. Hvis de bliver lidt bløde, kan de opvarmes igen i ovnen.

Tilbehor_Hjemmelavede-aeblechips_02

Share.

About Author

Passioneret mad-nørd. Brænder for at lave mad fra bunden med gode råvarer, gerne økologisk. Læser kogebøger og kigger på Pinterest til godnat-læsning. Spiser fortrinsvis vegetarisk. Er ikke fanatisk på nogen områder, men mener det handler om at bruge tid på at lave mad der er sund og smager godt. Vil gerne slå et slag for at tage børnene med i køkkenet – det er den bedste måde at lære dem om råvarer på. Og mad man selv har været med til at lave smager bare bedre.

Leave A Reply