Kylling i karry

0

Her får du en gammel klassiker i en version, der smager så englene synger. Jeg har valgt at lave saucen på kokosmælk, fordi det giver en superlækker cremet konsistens og det er nemt at arbejde med hvis du ønsker en “tyk” sauce.

Kylling i karry

  • 250 gram kyllingefilet (eller rester fra en kyllingesteg) – Kan udelades eller erstattes med grøntsager eller tofu
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk smør
  • Salt og peber

Start med at ordne grøntsagerne.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløget og skær det i små stykker.
Varm smør i en gryde eller wok. Hæld karry og hvidløg ned i det smeltede smør ved fuld varme og rør godt rundt så det ikke brænder på.
Hæld løg og gulerødder ned i gryden og svits ved fuld varme et par minutter indtil løgene bliver bløde og klare.
Tag løg og gulerødder op af gryden og brun kyllingen (eller tofuen) på panden.
Krydr med salt og peber. Hæld gulerødderne og løgene tilbage i gryden og hæld kokosmælken over.
Server sammen med ris eller blomkål og en masse forskellige fintsnittede grøntsager og nødder til drys.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply