Naturens spisekammer – Squash

0

Forleden var jeg på besøg hos mine venner Steffen og Louise, som har en kæmpe urtehave (bare det var mig – men jeg har ikke fået lavet en løsning, der kan holde de fritgående høns væk fra urtehaven).
Da jeg skulle køre, sagde Louise ” Vil du ikke have et par squash med” hvortil Steffen grinende sagde ” Ja, min kone var ikke lige helt klar over hvor mange squash, der kommer på en plante så hun har sat lidt rigeligt planter”.
Jeg elsker at få hjemmedyrkede grøntsager, så jeg takkede selvfølgeligt ja men blev noget overrasket over at et par squash var lig med en hel bærepose!

Da jeg kom hjem, satte jeg mig for at denne uge passende nok skulle bruges på at eksperimentere med squash i mad og bagning.

En af mine klare favoritter er tynde squash skiver bagt i ovnen med salt og olivenolie. De har en fantastisk smag og er gode i salat eller bare som tilbehør.
Nedenfor en lækker tomatsalat med basilikum og ovnbagte squashskiver… Tror vi har lavet dem 4 gange på en uge og hver gang har vi brugt dem på forskellige måder…

_EYE8638

En anden lækker sag der kom ud af de mange squash var denne bløde, svampede kage. Det lyder måske ikke lækkert, men det skal en squashkage være i min optik. Den smager så godt at den hurtigt får ben at gå på – men så er det jo bare at lave én mere 🙂

Har du lyst til at lave denne lækre squashkage så finder du opskriften her

 

squashkage uden mel og sukker

Det er virkelig gået op for mig, at squash er en overdrevet alsidig grøntsag som jeg virkelig sætter stor pris på.
Jeg har nok stadig 15 squash tilbage så eksperimenterne forsætter. Og hvis jeg løber tør, kan jeg nok få lov at hjælpe mine venner af med en lille portion mere.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply