Nem fennikel- og gulerodssalat

1

Denne skønne fennikel- og gulerodssalat er supernem og hurtig at lave. Den går fantastisk til tærte, pizza, som tilbehør til morgenmaden eller bare som et hurtigt mellemmåltid. Den er nemmest at lave hvis du har en foodprocessor eller et mandolinjern, så du kan snitte grøntsagerne tyndt.

Nem fennikel- og gulerodssalat

  • 4-5 gulerødder
  • 1 halv fennikkel
  • 1 lime (eller en halv citron)
  • Rapsolie (eller hvad du nu foretrækker af olie.. oliven, macademia og mandel går glimrende her)

Skræl gulerødderne.
Skyl og halvér fennikel (hvis den er lille,  eller hvis du bare elsker fennikel kan du bruge en hel)
Skyl lime. Riv lime på et råkostjern på den fine side. Pas på du ikke får det hvide indenunder skallen med. Det kan smage lidt bittert.
Snit gulerødder og fennikkel i papirtynde skiver på mandolinjern eller i foodprocessor.
Hæld gulerod og fennikel i en skål. Halvér limen og pres saften udover grøntsagerne. Tilsæt den revne limeskal og hæld et par skefuld olie udover salaten.
Bland det hele rundt i skålen og server.

Bon appetit!

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Husk de gode olier - Food Loonies

Leave A Reply