Ovnbagte squash skiver

1

August er høj sæson for squash og vi er gået i køkkenet for at finde anvendelsesmuligheder med denne herlige grøntsag.

En favorit som vi har spist i mange år er tynde skiver squash bagt i ovnen med olie og salt.
De er super nemme at lave og smager fantastisk både “bart” eller i en salat.

Ovnbagte squash skiver

  • Squash
  • Olivenolie
  • Salt
  • Evt krydderier eller chili

Skær squashen i tynde skiver. Det er vigtigt at skiverne er ca lige tykke. De kan med fordel bruge et mandolinjern.
Spred skiverne ud på et bagepapir og hæld godt med olie over. Drys med salt og evt krydderrier.

Squash

Bag på 160 grader i mellem 20 – 30 min alt afhængig af squash skivernes tykkelse.

De er færdige når de har fået lidt farve og en crispy kant

Squash bagt i ovn

 

 

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Naturens spisekammer - Squash - Food Loonies

Leave A Reply