Pulp “brød”

1

Hvis du hører til dem, der laver meget juice selv som synes at der er lidt ærgerligt at smide alt pulpen ud når du har presset juicen ud af grøntsagerne skulle du prøve denne opskrift.

  • 500 g gulerodspulp (eller anden grøntsagspulp)
  • 5 æg
  • 100 gram Manchego ost
  • et bundt brændenælder (kan udelades eller erstattes med andet krydderi)
  • Salt

Pisk æggene. Hæld gulerodspulp, Manchego og brændenælder ned i æggemassen.
Krydr med salt.
Hæld det hele ud i en bradepande beklædt med bageparpir.

For at fordele “dejen” bedst mulig så brødet bliver lige tykt over det hele kan du lægge et ark bageparpir over dejen og enten glatte med fingerne eller trykke med en bradepande så dejen fordeles jævnt ved trykket.

Bages ved 180 grader i ca 20 min.

Når de er kommet ud af ovnen og kølet lidt af skæres de i firkanter i den størrelse du synes du vil have dem i.
Pulpbrødene er lækre smurt med avokado cashew creme og evt toppet med rejer.

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Æggeruller - Food Loonies

Leave A Reply