Squash tapas

0

En squashplante kan levere ufatteligt mange squash, så har man et par planter i haven så er der squash i lange baner. Jeg elsker squash og samtidig elsker jeg mad der tiltaler øjet.

Jeg har lavet denne lille squash tapas og du kan selv tilføje det fyld som tiltaler dig. Jeg har prøvet med tomat og peberfrugt, fordi jeg elsker smagen af begge disse grøntsager når de er bagt i ovnen. Det bringer deres sødme og smag virkelig godt frem.

Squash tapas

  • Squash
  • Blommetomat
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Rosmarien eller timian kviste

Skær en squash over på langs.
Tag en gulerodsskræller og “høvl” en lang bane af squashen.
Læg tomaten i den ene ende af squash strimlen og rul strimlen omkring tomaten. Luk evt med en lille træpind som vist på billedet.

Sæt rullerne på et bagepapir. Hæld godt med olivenolie ud over og drys med salt og peber.
Stik rosmarin/timiankvistene ind i “rullen”.

Bag ved 160 grader i 30-40 min.

 

Share.

About Author

Leave A Reply