Stenalderbrød med kastanjemel

0

Sommerferien i år gik til Florac i Sydfrankrig og på denne egn dyrkes der rigtig mange kastanjer. Forretningerne bugner af lækre produkter med kastajner og det lækreste kastanjemel. Derfor besluttede vi os til at peppe den gængse variant af stenalderbrødet op med kastanjemel. Det smager dejligt og giver brødet en sød smag og en lidt lysere farve.

Stenalderbrød med kastanjemel

  • 70 gram kastanjemel
  • 100 gram hørfrø
  • 100 gram græskarkerner
  • 100 gram sesamfrø
  • 100 gram solsikkekerner
  • 5 store æg
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 2 håndfulde nødder (kan udelades)

Pisk æggene sammen og bland alle de øvrige ingredienser sammen.
(Hvis du ikke er til et “rustikt” brød kan du evt. blende nogle eller alle frø og kerner inden du blander det hele sammen.)
Dejen fyldes i en rugbrødsform og bages 1 time på 160 grader.

Bon appetit 🙂

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply